fbpx
Izabela Kosmetolog Klinikchef

Izabela

Kosmetolog i Carlsberg Byen & Magasin Kongens Nytorv

“Da jeg var 16 år, forelskede jeg mig i, at ligge neglelak på alle mine veninder, min mor og min familie, hvilket hurtigt udviklede sig til faste ‘kunder’ hjemme på teenage værelset. Jeg elskede at fordybe mig i detaljerne og se hvor glade mine veninder og familie blev for resultatet, og glædet mig over at de kunne gå og kigge deres smukke nylakeret negle og have glæde af dem i flere dage. Dette blev starten på min karriere og en lang rejse, som nu har resulteret i 20 års erfaring i Beauty Branchen.

Jeg har altid et stort smil på læberne og forsøger at influerer mine omgivelser til at være glade og trygge. Jeg sætter en ære i at give en grundig behandling og at mine kunder føler sig hørt og prioriteret, hvilket også vil afspejle sig de resultater, som du kan opnå ved en behandling hos mig. ”

Izabela er en del af teamet i Magasin og kan bookes på adresse: Kongens Nytorv 13, 1095 København K.

Izabela’s favorit produkter er:

Nanolash

Nanolash

Bedste vippeserum som stimulerer vipperne til at vokse længere og kraftigere, så dine naturvipper bliver længere og mere volumen.

NIMUE ANTI-AGING HAND CREAM

NIMUE Hand Creme

Den fugter og plejer hudens tekstur, eksfolierer blidt huden, samt genopbygger huden og bevarer hændernes hud smidig, ung og sund. samt forbedrer aldringtegn på hænder og arme, så som. leverpletter, psoriasis, eksem, udslæt.

NIMUE Active Resurfacing Wipes

Få en æske med 16 stk. Biologisk nedbrydelige bambuspads som er vædet med 3 ml. rene syrer (AHA & B5 Allantoin) der efterladerhuden strålende, velfugtet, fyldig og glat. Anvendes 3-4 gange om ugen på nyrenset hud, før natpleje.

Uddannelse & kurser

Izabela blev i 2003 uddannet kosmetolog og har efterfølgende taget rigtig mange kurser. bl.a. har hun taget følgende:

NIMUE Basis

Nimue Avanceret

Nimue SRC

Beauty Angel Collagenlys

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination

CND™ Shellac®

CND™ Plexigel

CND™ Manicure

CND™ Pedicure