fbpx
Freja N Kosmetolog

Freja N

Kosmetolog elev

“Jeg har så længe jeg kan huske, haft en stor interesse for makeup og skønhed. Men først i 2020 fandt jeg ud af at jeg faktisk kunne arbejde med min interesse for skønhed til hverdag som kosmetiker. Et valgt jeg absolut ikke har fortrudt. Jeg er altid smilende og positiv og jeg elsker at gøre mine kunder glade. For mig er det vigtigt at mine kunder føler sig trygge i mine hænder og jeg ser det som min fornemmeste opgave, at de er tilfredse og har haft en dejlig oplevelse når de går fra behandlingen.”

 

**OBS! Freja vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Freja er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Freja’s favorit produkter er:

VILD NORD Collagen Gold

Ud over den synlige virkning, er det jeg elsker mest ved VILD NORD Collagen Gold er, at den er smagsneutralt og jeg kan derfor komme den i både varme og kolde drikke.

NANO LASH

Bedste vippeserum som stimulerer vipperne til at vokse længere og kraftigere, så dine naturvipper bliver længere og mere volumen.

NIMUE Eye Serum

Fugtgivende og plejende eye serum, som reducerer poser og mørke rande under øjnene, og virker opstramende og antiinflammatorisk.

Uddannelse & kurser

Freja N er i gang med Kosmetiker uddannelsen på NEXT og har ligeledes deltaget i følgende kurser:

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Beauty Angel®