fbpx

Anja

Negletekniker, Lash – og Browstylist

“Jeg har lavet negle on and off siden 2007, og jeg sprang ud i at lave negle på fuldtid i 2019 efter mange år i pædagogfaget. Jeg landede så hos TAKE A BREAK Spa, som er det absolut bedste beauty team, hvor jeg kan få lov til at lave det, som jeg elsker allermest, på fuldtid – nemlig smukke gelenegle eller perfekte lakeringer. Andre siger, at jeg godt kan være et sludrechatol, når jeg laver behandlinger, men det er nok bare fordi, jeg elsker at arbejde med mennesker. Udover det har jeg også en kæmpe passion for Nail Art, der både kan være simpelt eller avanceret, da jeg virkelig nyder at folde mig ud kreativt. Jeg tager nu løbende kurser i både Danmark og udlandet for at forbedre mig selv og lære de nyeste trends inden for neglekunst.”

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Anja er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Anjas favorit produkter er:

LAVINDE Beyond Volume & Curl Mascara

Denne prisvindende mascara giver voluminøse og buede vipper, samt indeholder bl.a. biotinoylkompleks, som giver længere og fyldigere vipper.

CND Cuticle Eraser

Blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og hud omkring neglene med A.H.A-syre. Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hænderne og fødderne.

Vild Nord Collagen Gold

Bidrager til at mindske synligheden af fine linjer, rynker og hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fasthed. Den indeholder marine kollagen, vitamin C fra acerola bær og vildthøstet tang. Nem at blande i alt fra kaffe og vand til juice og smoothies.

Uddannelse & kurser

Anja har følgende kurser:

Certificeret negletekniker

CND™ Plexigel

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Elleebana Lash lift

Gå direkte til onlinebooking og book tid hos Anja →