fbpx
anam kosmetolog

Anam

Kosmetiker

“En livslang passion for skønhed og velvære har influeret mig til at skabe en karriere i beauty branchen. I 2017 blev jeg færdiguddannet kosmetiker og har efterfølgende videreudviklet min ekspertise indenfor hudpleje.

Min drivkraft i livet er viden og personlig udvikling. Jeg elsker at lærer noget nyt og holde mig opdateret med viden,trends og tendenser i branchen. I den forbindelse vil jeg altid gerne lærer fra mig til både kollegaer og kunder. Derfor kan du som kunde altid forvente specialiseret vejledning ifm. en behandlinger hos mig.

En resultatorienteret behandling er i mine øjne et gensidigt samarbejde, hvor vi sammen vil skabe en skræddersyet behandling, som du vil elske. Få en personlig oplevelse og book en tid hos mig.”

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Anam er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Anam’s favorit produkter er:

NIMUE Cleansing Gel

NIMUE Cleansing gel

Dette er en syrebaseret rens til ansigtet med ekstra lav Ph-værdi, som ikke udtørrer hudens beskyttende barriere. Virker derfor let eksfolierende, fugtgivende og udglattende.

NIMUE EYE SERUM

NIMUE Eye serum

Opstrammer og mindsker poser og mørke rande under øjnene. Fugtgiver og plejer imens den virker antiinflammatorisk, samt stimulerer collagenproduktion.

CND SolarOil

Fugter og forebygger skader, så som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Uddannelse & kurser

Anam er uddannet kosmetiker i 2017 og har efterfølgende taget følgende kurser:

NIMUE Basis

NIMUE Avanceret

NIMUE Master Class

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Elleebana Lash Lift

Anam - Beauty Angel TAKE A BREAK Spa