fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlere
  4. »
  5. Amalie N

Amalie N kosmetolog TAKE A BREAK Spa

Amalie N

Kosmetolog

“Jeg har altid godt kunne lide at hjælpe andre og har altid haft en stor interesse for pleje og skønhed, derfor faldte det mig naturligt ind at blive kosmetolog. Jeg sætter en stor ære i at udføre mit arbejde og kunne booste mine klienters selvtillid gennem en luksuriøs behandling. Det vigtigste for mig er at mine kunder altid føler de er i trygge hænder, samtidig med at jeg opfylder hver kundes individuelle ønsker og behov. Jeg bestræber mig på at dygtiggøre mig indenfor alt skønhed og velvære. Således klæder jeg mig på til at give mine klienter den bedste behandling, med en skræddersyet løsning som passer til netop deres ønsker, så de føler at de får en unik oplevelse hver gang.”

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Amalie er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Amalie’s favorit produkter er:

Wellexir Beauty Bubbles

Velsmagende brusetablet som smager af hindbær og blåbær. Indeholder bl.a. biotin og E-Vitamin som styrker hud, hår og negle (Hermed også dine vipper).

CND Vinylux Top Coat

Dette er en innovativ Top Coat, som forsegler og beskytter CND VINYLUX neglelak mod ridser, afskalning og holder glossen i 7 dage.

CND SolarOil NAILPEN

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Uddannelse & kurser

I 2021 blev Amalie færdiguddannet Kosmetolog fra Cidesco. Efterfølgende har Amalie modtage følgende kurser:

NIMUE Basis

NIMUE Avanceret

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Elleebana Lash Lift & Brow Lamination

Josephine magasin ansigtsbehandling