fbpx

Beauty Bosserne besøger TAKE BREAK Spa

Oplev TAKE A BREAK Spa på mandag d. 11. marts kl. 21.00, hvor afsnit 8 af BEAUTY BOSSERNE bliver vist på Kanal4.

Skønne Irina Olsen aka. Irina The Diva kommer ind i mellem hos TAKE A BREAK Spa og modtager forskellige behandlinger. I dette afsnit af BEAUTY BOSSERNE, har hun inviteret tre af Bosserne forbi TAKE A BREAK Spa til en Luksus Pedicure (Klik her og læs mere om vores Luksus Pedicure). Se afsnittet i dit tv på mandag, eller se snigpræmieren allerede nu på: https://www.dplay.dk/programmer/beauty-bosserne

Derudover vil vi benytte anledningen til at besvarer et spørgsmål, som vi jævnligt bliver spurgt.

Spørgmålet er: Hvordan er Irina at samarbejde med?

Hvorfor det lige er hende, som folk spørger til, skyldes nok at medierne er dygtige til at kommenterer på hende for tiden.

Irina er super professionel at samarbejde med! Irina er punktlig og kommer altid til tiden, og er god til at booke sine behandlinger i god tid. Hvis hun ind i mellem har brug for en haste-opfyldning af hendes gelenegle (grundet rejser eller photoshoot), spørger hun altid hensynsfuldt og med forståelse for vores kalender (og Selvfølgelig finder vi altid en tid til hende).

Uden at vi spørger hende, er hun mega hjælpsom! bl.a. ved at søger for, at vi kommer i Beauty Bosserne #wiii #tak! Derudover har hun formidlet flere andre spændende kontakter/samarbejder, som i snart vil hører mere om.

Vigtigst af alt er, at Irina The Diva aka. Irina The Queen Of Content altid ligger de fedeste stories/billeder op på hendes insta, fra hendes besøg hos os. Hun er altid så dygtig til at fremvise og beskrive de behandlinger hun får! Og hun får os altid til at se mega godt ud! Vi er mega taknemlige, over at hun har lyst til at gøre så meget for os!

Så svaret er: Irina er mega skøn at samarbejde med! og vi takker for, at hun er så nice! Hvis andre får mulighed for at indgå et samarbejde med hende – så GØR DET FOR GUDS SKYLD! <3