fbpx

Som noget nyt kan du få de velkendte og innovative Beauty Angel Lysterapi Ansigtsbehandlinger hos TAKE A BREAK Spa. 

Hvordan virker Beauty Angel Collagenlys?

En fibroblast er en bindevævscelle med stort arbejdspotentiale, som producerer bindevæv, hhv. collagen samt elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix, glykosaminoglykaner (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre).

Beauty Angel Lyset fungerer ved at aktiverer fibroblasterne, da de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lys, vil de bevæge sig i retning af lyset, og påvirkningen vil øge deres aktivitet og produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – som spiller en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud.

Beauty Angel Collagenlys arbejder derfor på:

  • Rynker og fine linjer
  • Arvæv og strækmærker
  • Tør og dehydreret hud
  • Rødme og inflammation
  • Mørke render og hævelser under øjne
  • Akne og uren hud m.m.

Deltag i Beauty Angel Collagenlys Event! Gratis!

Mandag d. 24. juni kl. 18.00 – 20.00 afholdes Gratis ‘Beauty Angel Lysterapi Event’ til alle som er interesseret i de nye Beauty Angel Lysterapi Ansigtsbehandlinger. Her vil Stefanie Parker fra Beauty Angel komme og fortæller om Beauty Angel Lyset, samt fremvise en behandling. Ligeledes vil alle deltagere eksklusivt få mulighed for at købe følgende Introduktionstilbud:

Kurforløb á 12 x Beauty Angel behandlinger
Tilbudspris kr. 1950,-
Normalpris kr. 2950,- Spar kr. 1000,-

Ved tilmelding til Gratis Beauty Angel Lysterapi Event bedes du sende os en besked på facebook/instagram eller en mail til marketing@takeabreakspa.dk

Tilmelding skal indeholde følgende information:
Navn:
Postnummer:
Mobilnummer:
Mail: