fbpx

Bæredygtig skønhed er et emne vi i fremtiden vil have mere fokus på. Derfor har vi lavet en ny kategori af behandlinger, nemlig bæredygtige behandlinger. I den forbindelse vil vi give jer 5 råd til hvordan man kan tænke bæredygtighed ind i sin skønhedsrutine:

Bæredygtig skønhed - kvalitet frem for kvantitet

1. Kvalitet frem for kvantitet

Der opstår mange hudpleje eller makeup trends, som man nemt kan blive fristet af at hoppe med på. Det er dog ikke altid en god ting, da man kan komme til at købe et produkt, der ikke egner sig til sin hudtype. 

Det kan godt betale sig at investere lidt flere penge på hudpleje, for hurtigere at opnå sine ønskede resultater og i længden spare penge. Derfor opfordrer vi til at gå til en hudspecialist og få lavet en hudanalyse. Sådan kan du få professionel vejledning til at finde de produkter der passer bedst til dig. Hos os kan du komme ind og få lavet en hudanalyse gratis i forbindelse med ansigtsbehandling. Vi skræddersyer behandlingerne til dine behov.

bæredygtig skønhed - Brug korrekt mængde produkt

2. Brug korrekt mængde produkt

Når du begynder at bruge et nyt produkt, er det vigtigt at du får den korrekte vejledning til at bruge det. Mange kommer f.eks. til at bruge for stor en mængde produkt, hvilket både er spild af både produkt og penge.

Makeup og andre skønhedsprodukter har faktisk en relativt kort holdbarhedstid. En mascara kan for eksempel kun holde sig i 3 måneder! På alle skønhedsprodukter er der et lille ikon med en bøtte hvor der for eksempel kan stå 12 M, altså kan den holde sig 12 måneder efter det er blevet åbnet.

De fleste udløbne produkter, der er taget i brug risikerer at samle unødvendige bakterier, giver ikke de optimale resultater og man kan faktisk risikerer at få mere uren hud.

Hvis du ikke går med makeup ofte, er det en god idé at købe dine produkter i en mindre størrelse hvis det er muligt. Hvis du for eksempel har flere cremer til samme formål, kan du med fordel bruge den ene, før du åbner den anden. 

På den måde undgår du at skulle smide halvtomme produkter ud.

børste

3. Køb produkter, der kan genbruges

Man kan hurtigt komme til at købe nogle produkter, uden at tænke over prisen relativt til hvor mange gange man kan bruge produktet. Derfor er det godt at tænke over hvor mange gange du kan bruge et produkt, og om der eventuelt er et bedre alternativ.

I vores bæredygtige pedicure bruger for eksempel ikke en ny fodfil til hver kunde. Derimod genbruger vi en fodfil i god kvalitet, som naturligvis bliver vasket og desinficeres grundigt efter hvert brug.

bæredygtig skønhed - Læs på ingredienslisten inde du køber et produkt

4. Læs på ingredienslisten

Når du overvejer at købe et nyt produkt, så husk at læse hvilke ingredienser det indeholder. Du kan klikke på linket her (En INCI-decoder, hvilket står for International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) og se hvad forskellige produkter indeholder, og hvad de forskellige ingredienser kan.

Undersøg hvilke brands, der aktivt prioriterer bæredygtighed

5. Undersøg hvilke brands, som der prioriterer bæredygtighed

Du kan efter en hurtig søgning på nettet finde ud af hvilke mærke, der prioriterer bæredygtig skønhed. Ikke nok med at du som forbruger støtter en bæredygtig virksomhed, er du også sikret nogle produkter, der ikke skader din hud. 

Vi er særligt glad for Grums, da deres produkter er baseret på naturlige ingredienser. Du kan købe deres produkter i vores klinikker.