fbpx

Bæredygtig Pedicure

af | mar 29, 2022 | Pedicure

Bæredygtig pedicure bag om: 

En bæredygtig fremtid kræver fælles indsats, hvor selv de små skridt tæller. Hos TAKE A BREAK Spa ønsker vi en grønnere fremtid, og har hermed igangsat de første initiativer.

Vi har hermed udviklet vores første bæredygtige behandling. Vores bæredygtige pedicure kan fra 1. april bookes i begge vores afdelinger.

Oplev en luksuriøs pedicure, som udføres i 100% bæredygtige produkter fra Comfort Zone.

April Tilbud

Prøv vores nye Bæredygtig Pedicure. Du vælger selv om du ønsker behandlingen med- eller uden CND™ Shellac. Tilbuddet gælder i begge vores afdelinger fra 1. til 31. April 2022. Begge tilbud kan også bookes som par behandlinger.

Vælg i mellem:

Bæredygtig Pedicure NU KUN kr. 300,-

Normalpris kr. 450,- Spar derfor kr. 150,- i hele april. 

Bæredygtig Pedicure inkl. CND™ Shellac NU KUN kr. 600,-

Normalpris kr. 900,- Spar derfor kr. 300,- i hele april. 

Comfort Zone Bæredygtig Pedicure

Hvad kan Comfort Zone produkterne?

Comfort Zone er et italiensk spa-brand med en bred vifte af hjemmeplejeprodukter.

Comfort Zone startede i 1997 og har i mange år arbejdet på at udvikle innovative og effektive produkter, med fokus på etik og bæredygtighed. I 2017 nåede det endelig den fornemme B-corp certificering.

Comfort Zone udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer, for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed og behagelige følelse.

Dette betyder bl.a. at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer.

Alle produkterne er 100% veganske og 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

Anbefaling til vedligeholdelse af din Bæredygtige Pedicure:

Prøv Comfort Zone Specialist serien for ekstra pleje af hænder og fødder.

Produkter er udviklet til at fugte og reparerende ekstra grov hudstruktur, som særligt findes på hænder og fødder.

Produkterne indeholder sacha Inchi olie, der er udvundet fra en plante i Peru’s Amazoneskov, hvor lokalbefolkningen har dyrket den i århundreder til brug som ansigts- og kropssalver. Denne meget unikke olie, der er ekstra rig på omega 3 og 6 essentielle fedtsyrer, fremmer hudens styrke og giver silkeagtige blødhed og beskyttelse.

Bæredygtig Pedicure produkter Comfort Zone
Priser
Comfort Zone Specialist Foot Balm kr. 169,-
Comfort Zone Specialist Hand Creme kr. 169,-
Comfort Zone Specialist Hand and Cuticle Oil kr. 169,-