fbpx

Baby Days

BABY DAYS er dage hvor vores kunder er hjertelige velkommen til at medbringe babyer og småbørn til sin behandling. Har du brug for et ‘break’ – men kan baby ikke passes? Så kan du nu tage baby med til BABY DAYS hos TAKE A BREAK Spa.

 

BABY DAYS afholdes den første onsdag i hver måneden fra vi åbner indtil kl. 12.00.

Som alle ved, kan babyer og småbørn have mange små følelser – og kan til tider være en smule utilregnelige omkring dem – og sådan er det bare. Vi har oplevet at baby-følelser og afslappende skønheds- og velværebehandling, ofte ikke kan kombineres, da dette har resulteret i klager. Vi oplever dog, at der er et stort behov/ønske for afslappende skønhedsbehandlinger fra nybagte forældre – der er bare ikke altid mulighed for pasning. Derfor har vi nu startet BABY DAYS, hvor alle nybagte forældre kan booke tid og medbringe baby med ro i maven.

Vi gør os umage med at informerer resterende kunder om at der er risiko for babylyde og -gråd ved BABY DAYS, så de har mulighed for at booke tid en anden dag, hvis ikke man ønsker dette.

Så kæreste alle mødre, fædre, bedsteforældre eller mødregrupper – i er nu hjerteligt velkommen til at medbringe babyer og småbørn til jeres lækre skønhedsbehandling eller afslappende velværebehandling hos TAKE A BREAK Spa. Vi tilbyder kaffe eller andet drikke til behandlingen og forsøger at skabe rammerne for at i får et velfortjent ‘break’!

Vigtig info

Vi sætter ikke ekstra tid til pusle- eller ammepauser.

Vi afsætter ikke ressourcer til pasning, m.m.

Der er begrænset tider (Fra vi åbner indtil kl. 12.00)

Først til mølle – vi anbefaler derfor at man booker i god tid

Mødregrupper, venindegrupper, m.m. er hjerteligt velkommen! Send os en mail, så vi ka finde tid til jer alle. 

info@takeabreakspa.dk

Baby Days kalender 2022

Onsdag d. 5. Februar 2022

Onsdag d. 2. Marts 2022

Onsdag d. 6. April 2022

Onsdag d. 4. Maj 2022

Onsdag d. 1. Juni 2022

Onsdag d. 6. Juli 2022

Onsdag d. 3. August 2022

Onsdag d. 7. September 2022

Onsdag d. 5. Oktober 2022