BABY DAYS er dage hvor vores kunder er hjertlige velkommen til at medbringe babyer og småbørn til sin behandling. Har du brug for et ‘break’ – men kan baby ikke passes? Så kan du nu tage baby med til BABY DAYS hos TAKE A BREAK Spa.

Fra onsdag d. 3. november 2021 holder vi første gang BABY DAYS hos TAKE A BREAK Spa. Herefter afholdes BABY DAYS den første onsdag i hver måneden fra vi åbner indtil kl. 12.00.

Som alle ved, kan babyer og småbørn have mange følelser og til tider være en smule utilregnelige omkring dem – og sådan er det bare. Vi har blot oplevet at baby følelser og afslappende skønheds- og velværebehandling ofte ikke kan kombineres, da dette før har resulteret i klager. Vi oplever dog, at der er et stort behov/ønske om afslappende skønhedsbehandlinger fra nybagte forældre, der er bare ikke altid mulighed for pasning. Derfor har vi nu startet BABY DAYS, hvor alle nybagte forældre kan booke tid og medbringe baby med ro i maven. Hertil gør vi os umage med at informerer resterende kunder om at der er risiko for babylyde ved BABY DAYS, så de har mulighed for at booke tid en anden dag, hvis man ikke ønsker dette.

Så kære alle mødre, fædre, bedsteforældre eller mødregrupper – i er nu hjerteligt velkommen til at medbringe babyer og småbørn til jeres lækre skønhedsbehandling eller afslappende velværebehandling. Vi tilbyder kaffe eller andet drikke til behandlingen og forsøger at skabe rammerne for at i får et velfortjent ‘break’.

Vigtig information ifm. BABY DAYS: 

  1. Vi sætter ikke ekstra tid til behandlingerne. 
  2. Vi afsætter ikke ressourcer til pasning, ammepauser, m.m.
  3. Der er begrænset tider (Fra vi åbner til kl. 12.00)
  4. Der er først til mølle – vi anbefaler derfor at man booker i god tid.
  5. Ønsker man at komme flere men ikke kan finde tid (Evt. mødregrupper)? Så send os gerne en besked, måske vi kan finde en løsning.

BABY DAYS Kalender 2021/22

Onsdag d. 3. November 2021

Onsdag d. 1. december 2021

Onsdag d. 5. Januar 2022

Onsdag d. 5. Februar 2022

Onsdag d. 2. Marts 2022