fbpx

CND Shellac & Lash Lift

af | jul 22, 2020 | CND Shellac, Lash Lift

AUGUST SOMMER TILBUD

Vi har valgt at kombinerer sommerens mest booket behandlinger i vores August Sommer Tilbud – nemlig CND Shellac på hænder (Helfarve) + Lash lift inkl. farve.

August Sommer Tilbuddet kan bookes både i Carlsberg Byen & Magasin du Nord.

August Sommer Tilbuddet  kan bookes allerede nu og gælder fra 1. august 2020 t.o.m. 31. august 2020

Normalpris (kr. 395,- + kr. 550,-) i alt kr. 945,-

Tilbudspris kr. 850,-

Medlemspris KUN kr. 750,- (Få denne pris hvis du er medlem af TAKE A BREAK Spa’s Loyalitetsklub eller har Magasin’s Goodie App)

Læs mere om TAKE A BREAK Spa’s Loyalitetsklub her →
Læs mere om Magasins Goodie App her →

Book i Magasin du Nord →

Book i Carlsberg Byen →


Hvad indeholder August Sommer Tilbuddet?

1. Lash Lift med farve af vipper

Et Lash Lift er til dig som foretrækker en naturlig og nem løsning til at få dine naturvipper til at syne længere og mere volumniøse. Slut med vipper som ikke buer eller bukker nedad. I kombination med Liftet bliver din vipper farvet sorte, hvilket giver dine naturvipper et mascara-look, og bliver herved ofte booke af personer som skal eller ønsker at undværer mascaraen – eller som blot ønsker at forkorte den daglige make-up rutine. Se resultater nedenfor eller  Læs mere om Lash Lift  her →

2. CND™ Shellac® Helfarve (Hænder)

CND™ Shellac® er en professionel gelpolish, som giver en smuk ensartet lakering med høj glans, og holder i op til 14+ dage. Særligt for CND™ Shellac® er, at der aldrig skal files ovenpå naturneglen, hverken ved pålægning eller aftagning. På den måde ydes ingen slidtage på naturneglen. Ligeledes er formularen skabt, således aftagningen er yderst skånsom og hurtigt at fjerne – helt ned til 5 minutter. Alle CND™ Shellac® behandlinger inkluderer en Mini Manicure. Om du ønsker en let tilfilning eller filning af negle/længder/form/design og/eller klipning af neglebånd er dette inkluderet i din behandling. Se resultater med og uden Design nedenfor eller Læs mere om CND™ Shellac® her →

OBS! Ønsker du CND™ Shellac® Design eller Fransk istedet for Helfarve – kan du blot booke dette som tillæg angivet i onlinebookingen.