fbpx
Cellulitebehandling af baller og lår

Cellulitebehandling af lår og baller i TAKE A BREAK Spa

Du er ikke alene om det! Ca. 90% af alle kvinder har appelsinhud.

Men hvad er appelsinhud egentligt?

Appelsinhud går også under navnet cellulite og ses ved at din hud syner ujævn og hullet, oftest omkring baller og lår. Cellulite dannes når blokkeringer opstår i bindvævet, hvilket resulterer i ophobet fedtdepoter.

En af konsekvenserne ved cellulite er nedsat blodcirkulation i bindvævet, hvilket vil sige at, når først cellulite er opstået forsvinder det ikke af sig selv igen.

Hvordan kommer man af med cellulite?

For at få det væk kræver det en øget blodcirkulationen i vævet, hvilket er netop hvad cupping gør.

Cupping stimulerer blodcirkulationen i bindevævet og frigiver affaldsstoffer og fedtceller. Det er dog op til din nyre og lever at rense blodet og transporterer de frigivet affaldsstoffer ud af kroppen.

En cupping-behandling udføres ved brug af vakumerende gummikopper, som skaber et vakuum på huden. Dette vakuum løfter huden fra vævet – og vævet fra musklerne, hvilket skiller hudlagene fra hinanden og øger blodcirkulationen i området. Herved får affaldsstofferne fri passage og bliver frigivet fra hudlagene. Du vil straks kunne mærke varmen i huden og mærke at der sker noget i området, samt efter få behandlinger vil din hud blive mere glat og jævn.

Cellulite er ikke ensbetydende med overvægt. Denne kosmetiske tilstand er ligeså udbredt hos slanke kvinder, som hos overvægtige. Derfor anses denne cellulite-behandling ikke for at være en slankebehandling.

For optimalt resultat forventes det at du spiser sundt og træner jævnligt, for ikke at genopbygge fedtdepoter og toksiner i bindevævet imellem behandlingerne i behandlingsforløbet.

Hos TAKE A BREAK Spa tilbyder vi følgende cupping-behandlinger:

60 min. Cuppingmassage til kr. 595,- 

>> Book Cuppingmassage her <<

30 min. Celulitebehandling af lår og baller til kr. 350,-
Få også et klippekort til Cellulitebehandling – Pris 5 gange á 1500,- (Spar 50,- pr. behandling)

>> Book Cellulitebehandling her <<