Skræddersyet ansigtsbehandling

Design selv din ansigtsbehandling eller lad din behandler vurderer hvilke tilvalg som passer til netop din hud/hudtilstand og/eller hud-problematik. Hos os er det vigtigt at der er balance i mellem pris og kvalitet, derfor kan du selv designe din ansigtsbehandling, så du modtager nøjagtigt den behandling du ønsker – vurderer din behandler at dine tilvalg modstrider dine ønsker, vil behandleren i samråd med dig, ændre dine tilvalg for optimalt resultat.

Hos TAKE A BREAK Spa udføres alle ansigtsbehandlingerne af statsanerkendte kosmetologer.

Alle vores skræddersyet ansigtsbehandlinger inkluderer en basis ansigtsbehandling, samt dine ønskede tilvalg.

Basis ansigtsbehandlingen inderholder:

 • Hudanalyse
 • Dobbelt afrens
 • Let peeling
 • Specialiseret maske, som din behandler vælger
 • Håndmassage og håndmaske indpakning (Gælder kun 60 & 75 min.) 
 • Afsluttende serum, dagcreme og SPF.
75 min. Ansigtsbehandling (Vælg 4 tilvalg)

Denne ansigtsbehandling anbefales til dig, som hverken ønsker at gå på kompromis med resultat eller velvære.

Behandlingen indeholder:

 • Hudanalyse
 • Dobbelt afrens
 • Let peeling
 • 4 valgfrit tilvalg
 • Maske inkl. håndmassage
 • Afsluttende serum, dagcreme og SPF
 • Vejledning efter behov

Pris kr. 795,-

Book 75 min. ansigtsbehandling

60 min. Ansigtsbehandling (Vælg 3 tilvalg)

Denne ansigtsbehandling anbefales til dig, som ønsker at kombinerer velvære og resultat. Ved 60 min. ansigtsbehandling er muligt at skabe resultater med 2 tilvalg (eks. Frygtsyrer + Beauty Angel Collagenlys), ligeledes er der 1 tilvalg som kan bruges på enten Décolletémassage eller Farve og ret af bryn.

Behandlingen indeholder:

 • Hudanalyse
 • Dobbelt afrens
 • Let peeling
 • 3 valgfrit tilvalg
 • Maske inkl. håndmassage
 • Afsluttende serum, dagcreme og SPF
 • Vejledning efter behov

Pris kr. 695,-

Ønsker du ekstra vejledning? Anbefaler vi at du booket 15 min. Gratis hudanalyse/Produktvejledning i forbindelse med din ansigtsbehandling. Her vil du modtage yderligere information omkring din hudtilstand, samt vejledning/anbefaling til hjemmepleje/produkter/ansigtsbehandling.

Book 60 min. ansigtsbehandling

45 min. Ansigtsbehandling (Vælg 2 tilvalg)

Denne ansigtsbehandling anbefales til alle. Er du førstegangkunde – eller er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge? Anbefaler vi at du vælger 45 min. Ansigtsbehandling, som inkluderer 2 tilvalg, da du minimum skal have 2 tilvalg for at opnå et varigt resultat.

Behandlingen indeholder:

 • Hudanalyse
 • Dobbelt afrens
 • Let peeling
 • 2 valgfrit tilvalg
 • Afsluttende serum, dagcreme og SPF
 • Vejledning efter behov

Pris kr. 595,- 

Ønsker du ekstra vejledning? Anbefaler vi at du booket 15 min. Gratis hudanalyse/Produktvejledning i forbindelse med din ansigtsbehandling. Her vil du modtage yderligere information omkring din hudtilstand, samt vejledning/anbefaling til hjemmepleje/produkter/ansigtsbehandling.

Book 45 min. ansigtsbehandling

30 min. Ansigtsbehandling (Vælg 1 tilvalg)

Denne ansigtsbehandling anbefales til stamkunden, der anvender denne behandling, som en del af et forløb – eller til kunden som ønsker et kortvarigt resultat til en særlig anledning (eksempelvis hvis man fest om aftenen samme dag).

Behandlingen indeholder:

 • Hudanalyse
 • Dobbelt afrens
 • Let peeling
 • 1 valgfrit tilvalg
 • Maske
 • Afsluttende serum, dagcreme og SPF
 • Vejledning efter behov

Pris kr. 450,-

Book 30 min. ansigtsbehandling

15 min. Hudanalyse/produktvejledning

Dette er ikke en ansigtsbehandling, men en kort analyse af din hudtype/hudtilstand, samt produktvejledning.
I denne behandling vil du modtage information omkring din hudtilstand, samt vejledning/anbefaling til hjemmepleje/produkter/ansigtsbehandling.
Vi anbefaler dig at booke denne hvis du er løbet tør for hjemmeplejeprodukter, og skal fornye/opgraderer din hjemmeserie, eller hvis du blot er i tvivl om hvilken produkt-kombination, som vil være bedst for dig.

Behandlingen indeholder:

 • Afrens
 • Analyse af din hudtype og hudtilstand
 • Produktvejledning

Behandlingens varighed er 15 min.

Denne behandling er GRATIS – ved udeblivelse opkræves et gebyr på kr. 150,-

Book Hudanalyse

Skin Scanner (Teknologisk Hudanalyse)

Kom på en rejse ned i hudens lag! Dette er ikke en ansigtsbehandling, men en dybdegående teknologisk analyse af din hudtype/hudtilstand. I denne analyse vil du modtage grundig information omkring din hudtilstand, samt vejledning/anbefaling til hjemmepleje/produkter/ansigtsbehandling/forløb. Vi anbefaler dig at booke denne hvis du vil vide mere om, hvordan din hud har det under overfalden, samt hvordan den vil udvikle dig de kommende år.
Vores hud udsættes for så mange forskellige elementer, og desværre viser dit spejlbillede kun hvad der sker på de ydre lag, hvilket gør det svært at vide, hvor sund din hud faktisk ér.

Takket være moderne teknologi kan vi nu se huden i dybden og komme ned til de dybere problemer, der plager vores hud. En teknologisk hudanalyse med en Skin Scanner kan vise følgende:
Dybden af dine tørhed.
Omfanget af Talg/fedtet hud.
Porer
Rynker, samt kommende rynker.
Solskader
Pigment
Hudens tekstur
Alderstegn

Det er også en god ide at booke denne, hvis du er løbet tør for hjemmeplejeprodukter, og skal fornye/opgraderer din hjemmeserie, eller hvis du blot er i tvivl om hvilken produkt-kombination, som vil være bedst for dig.

Behandlingen indeholder:

 • Afrens
 • Teknologisk analyse af din hudtype og hudtilstand
 • Produktvejledning

Behandlingens varighed er 30 min.

Denne behandling koster kr. 295,- men er GRATIS ved køb for over kr. 600,-

Book Skin scanner Teknologisk hudanalyse

Læs beskrivelser af alle tilvalg

Behandler bestemmer

Hvis du er i tvivl om hvilke tilvalg som vil skabe de største resultater, kan vores professionelle kosmetologer sammensætte den optimale behandling til netop dig og din hudtilstand. Du skal blot afkrydse ‘Behandler Bestemmer’ i onlinebookingen. 

Frugtsyrer

Frugtsyrer arbejder både på huden udenpå og indefra, og gør følgende:

Frugtsyre peeler huden udenpå og fjerner døde hudceller, og efterlader huden blød og strålende.

Frygtsyre binder fugten bedre i huden, hvilket gør at huden bedre kan arbejde samt udfører dens biologiske funktioner.

Frugtsyre stimulerer kollagen produktionen, hvilket opstrammer og forebygger linjer, rynker og ældning indefra, samt booster din hud og gøre den mere livlig at se på. Ligeledes aktiverer frugtsyre cellefornyelsen og kan afhjælpe hudskader, så som solskader og pigmentpletter.

Frugtsyre virker også godt på urenheder og acne, da exfolieringen ‘åbner’ tilstopninger samt renser porer for talg og urenheder. Ligeledes har frugtsyrer en god effekt på betændelsestilstande samt reducerer ar og udligner pigmenter.

Din behandler vil vælge imellem følgende:

NIMUE Thermal Detox peel anvendes ofte til 30 min. Ansigtsbehandling. Den giver et effektivt men kortvarigt resultat, da den både exfolierer, dybderenser, forfiner hudens struktur og mindsker porer.

15% AHA Bio Active fornyer og forynger huden, samt optimerer virkningen af NIMUE’s hjemmepleje-produkter. Anvendes til førstegangskunden eller kunder med sensitiv hud, som skal starte et forløb.

35% AHA Glycol arbejder på grov hudstruktur, ar/acnear, linjer og rynker grundet syrens fine molekyle-struktur. Denne syre anvendes til stamkunden som den af et længere forløb.

Enzym Peeling Dette er ikke en frugtsyrer, men en kemisk peeling som indeholder Papaya og Ananas Enzym, der blidt løsner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. For at undgå overstimulering, vælges denne peeling, hvis du ønsker at kombinerer frugtsyrer og dybderens.

Avanceret frugtsyrer (gælder for 2 tilvalg)

OBS! Vælger du Avanceret frugtsyrer, tæller denne som 2 tilvalg.

Dette tilvalg kan kun bookes af erfarende NIMUE brugere (Fase 2), da der her vælges stærkere typer frugtsyrer, som kun må anvendes på en tilvænnet hud.

Din behandler vil vælge imellem følgende:

NIMUE SRC anvendes kun på erfarende NIMUE brugere (Fase 2). Der findes 3 forskellige NIMUE SRC komplekser, som hver arbejder målrettet på følgende problematikker:
– SRC Anti-age, reducerer og forbygger rynker og linjer.
– SRC Hyperpigment, arbejder på hyperpigmentering fra solskader og gammel acne/acnear.
– SRC Problematisk, arbejder på urenheder og acne (også aktiv acne).

NIMUE Smart Resurfacer er en stærk kemisk peeling, som ikke afskaller huden, og derfor arbejder på alt! Udbedre ar, pigmenter, urenheder, rynker, m.m. Dog kan denne syrer kun anvendes på erfarende NIMUE brugere (Fase 2).

DermaOxy Oxygenbehandling (gælder for 2 tilvalg)

OBS! Vælger du Avanceret frugtsyrer, tæller denne som 2 tilvalg.

Ved en DermaOxy oxygenbehandling tages anvendes der ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag (dermis), som virker effektivt og modvirker aldringstegn.
Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke gør at cremer og serum, kan have svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.

Først anvendes en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti-rynke ingredienser, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl der stimulere cellefornyelsen.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

(Ved dette tilvalg får man ikke maske, da huden er mættet af serum.)

Microneedling
Microneedling er en professionel procedure, som kun må udføres af en certificeret behandler for at opnå øjeblikkelige og synlige resultater.
 
Microneedling giver fremragende resultater og har en kort ophealing. En lille titaniumsrulle med 1 mm lange nåle rulles over huden og producerer microskopiske kanaler i huden, som stimulerer ny kollagen produktion, derved reduceres rynker, samt hudens tekstur forbedres.
 
Microneedling er “hudens ven” og mere effektiv end mange andre invasive og dyrere behandlinger, og efterlader hele den epidermale barriere fuldt intakt. 
 
microneedling hurtigt ophelende kraft. 1 mm kanaler forsegles i løbet af et par timer efter påføring af serum: rigelig tid til at ny collagen-struktur dannes i den dybere lag i huden og kort nok til, at huden ikke overbelastes i ophelingstiden. 
 
Microneedling har ikke de almindelige risici og tilbyder alle fordelene ved de mest indgribende og dyre behandlinger.
1mm nålen kan kun gå så langt ind i huden og er et mindre indgreb end permanent make-up, tatovering og elektrolyse.
 
Microneedling udføres kun af Sara og Sabrina. 
 

Microneedling gælder ikke som et tilvalg – og kan kun udføres som forløb. 

Rullen koster kr. 795,- og holder 6 behandlinger. 
 
Spøg din behandler ved interesse. 
 
 
 
 
 
Diamantslib

Diamantslib er en effektivmåde at aktiverer hudens naturlige fornyelsesprocess igennem en mekanisk peeling. De små diamanter i maskinenes slibehoved (som justeres efter din hudtype ), fjerner blidt døde hudceller. Maskinens lette komprimerende vakuum stimulerer blodcirkulationen og aktiverer collagen- og elastin produktionen, hvilket effektiviserer hudens naturlige regenereringsprocess. I kombination med brugen af NIMUEs effektive hudpleje-produkter er det en skånsom metode at bekæmpe følgende problematikker:

 • Grå og livløs hud (ryger hud)
 • Stor porer og hudorme
 • Tør-/fedtet hud
 • Akne og akne ar
 • Fine linjer og rynker
 • Ujævn hudstruktur
 • Hyperpigmenteringer
Dybderens

Dybderens til dig som trænger til en udrensning af urenheder i huden. Her fortages en grundig manuel dybderens hvor du vil få fjernet urenheder i form af bumser, hudorme og milier/talgknopper, efterfulgt af en plejende og beroligende maske. 

Beauty Angel Collagenlys

Beauty Angel Collagelys er en patenteret sammensætning af lys-vibrationer/-farver (læst: lysspektrum), som aktiverer flere af hudens grundliggende funktioner. Med klinisk dokumenteret effekt er Collagenlys en naturlig og sikker måde, at gøre din hud yngre og smukkere.

Læs mere om funktion og specifikationer her →

Ansigts- og hovedbundsmassage

Ønsker du at nye en velværeoplevelse, kan du tilvælge en luksuriøs ansigts- og hovedbundsmassage i forbindelse med din ansigtsbehandling. Her vil din behandler massere din ansigts- og hovedmuskulatur og få dig til at føle dig helt afslappet. 

Décolletémassage

Ønsker du at nyde en velværeoplevelse, kan du tilvælge en luksuriøs décolletémassage i forbindelse med din ansigtsbehandling. Her vil din behandler give dig en grundig décolletémassage, som vil få dig til at føle dig meget afslappet.

Ret af bryn

Dine bryn rettes med hard wax og pincet. Hermed fjernes derfor alle overflødige hår, også de små fine hår, som kan være svære at fjerne med pincet alene. 

Farve og ret af bryn

Dine bryn farves og rettes med hard wax og pincet. Hermed fjernes derfor alle overflødige hår, også de små fine hår, som kan være svære at fjerne med pincet alene. 

Farve af vipper

Til farvning af bryn og vipper, benytter vi permanent-farveprodukter fra det anerkendte mærke Refectocil.
Vipperne kan farves i sort, blåsort, eller brun.

Holdbarheden er 3-4 uger.