fbpx

Hudpleje tilbud

af | nov 30, 2017 | Hudpleje, Nimue

Ansigtsbehandling i decemberkulden.
I hele december kan du få en TAKE A BREAK Signatur til KUN 495,-

Ansigtsbehandling, TAKE A BREAK Signatur, er en resultatorienteret ansigtsbehandling til alle hudtyper, som har til formål at optimerer på din hudtilstand, samt afhjælpe eventuelle hudproblemer. Ansigtsbehandlingen udføres udelukket i produkter fra det innovative brand, Nimue, som bygger deres effektive produkter/resultater på brugen af frugtsyrer, som har dokumenteret effekt på samtlige hudproblemer.

Dette er en ansigtsbehandling som er perfekt egnet til decemberkuldens påvirkninger på din hudtilstand.

De flest oplever at kulden kan udtørre din hud. Behandlingens indhold bliver skræddersyet undervejs til din hudtype og -tilstand. På den måde vil du opnå det optimale resultat på dine problemområder og/eller hudtilstand.

Ansigtsbehandling – TAKE A BREAK Klassisk (Indhold, varighed, normalpris, m.m.) 

Hvorfor er Nimue den bedste hudpleje-serie?

Nimues produktserie tilbyder en ‘ny generation’ af hudpleje-produkter med dokumenteret effekt, som kun må benyttes, sælges og anbefales af uddannet kosmetologer.

Produkterne fra Nimue arbejder i dybden, da der udelukket benyttes den højeste kvalitet af bioteknologiske virkestoffer, som i et perfekt sammenspil behandler hudsygdomme og/eller problemer på hudens tilstand. Dette kan påvirke hudens struktur, samt biologiske funktioner, til en sundere hud og vil med sikkerhed give synlige resultater.

Leveringssystemet af de aktive virkestoffer i Nimues effektive produkter, betragtes som ét af de mest betydningsfulde gennembrug indenfor avanceret hudplejebehandling, da indkapslingen af støtteingredienserne samarbejder med de primære virkestoffer og på den måde effektivt forfiner og fornyer huden, helt ned i de dybere lag.

OBS! Bliver du glad for Nimue’s produkt-serie kan du nu også kan deltage i Nimue’s eksklusive ’12 WEEK CHALLENGE’ i TAKE A BREAK Spa. Udfordringen går på at alle deltagere skal føle sig trygge nok til at droppe sin foundation i 13. uge, da du med Nimue’s produkter har opnået din optimal hudtilstand på blot 12 uger.

 

BOOK MÅNEDENS TILBUD